Kunnallistekniikan rakentaminen on leipälajimme. Meillä on vuosikymmenten kokemus vesi- ja viemäröinnin sekä katujen ja teiden rakentamisesta ja ylläpidosta. Kunnallistekniikkaan kuuluvat myös maanrakennustyöt sähkö-, katuvalaistus- ja muiden kaapelointitöiden osalta.

Lisäksi teemme rakennusten ja piha-alueiden pohjatöitä teollisuus- ja liiketilarakentamiseen ja yksityisille asiakkaille. Hoidamme maa- ja kiviaineskuljetukset, täytemaan kuljetukset, ylijäämämaiden poisviennin ja lavettikuljetukset urakoiden yhteydessä ja tarvittaessa erillisinä kuljetuksina.Näiden lisäksi olemme tehneet useita vuosia maanrakennustöitä kohteissa, jotka vaativat sekä muutosvalmiutta että hyvää yhteistoimintaa tilaajan kanssa. Tällaisia kohteita ovat historialliset ympäristöt ja hautausmaa-alueet.

Meillä on referenssikohteita koko vanhan Vaasan läänin alueella ja pitkiä yhteistyösuhteita sekä kuntien että energia- ja tietoliikenneyhtiöiden kanssa.

Teemme maanrakennusta ammattilaisten voimin. Heillä useimmista on yli 20 vuoden monipuolinen osaaminen; ammattilainen hallitsee konetyön lisäksi myös putki- ja kaapeliasennukset, putkihitsauksen ja muut tarvittavat työt. Työmaalla olevan tekijän tulee hahmottaa rakennettava kokonaisuus ja tehdä työt kerralla oikein ja oikeassa järjestyksessä. Henkilökunta, jolla on monipuolinen kokemus erilaisista kohteista, omaa kokonaisnäkemystä tehokkaan työntekemisen lisäksi. Laatu syntyy rakennustiimin ammattitaitoisesta tekemisestä, jokaisen työpanoksesta.

Rakenna kestävälle perustalle – Raimo Asikainen Oy

Kunnallistekniikka

Muu maanrakennus

Erikoiskohteet

Uutiset

c vaasan verde js
27.05.2021
Raimo Asikainen Oy on toteuttamassa Vaasan keskustaan rakentuvan Vaasan Verden maanrakennustöitä. Maanrakennusurakka on aloitettu huhtikuussa 2020, jolloin maa on louhittu ja massa vaihdettu moreenista murskaan.
Lue lisää
Screenshot 2021 01 28 at 11.33.15
28.01.2021
Mustasaareen Vanhankaupungintielle rakennetaan uusi asuinalue ja uusia tontteja. Asuinalue sijaitsee noin 1,5 kilometriä Sepänkylän keskustasta, Gäddan alueen vieressä.
Lue lisää