9S7A8488 netti

Yritys

Maanrakentaminen on yleensä aina osa jotain muuta rakentamista. Vaikka urakat kilpailutetaan ja hinnalla on väliä, on myös sillä merkitystä, kuka tekee ja miten. Raimo Asikainen Oy on perustettu 1965. Yli viidenkymmen vuoden aikana meille on kertynyt merkittävä kokemus sekä kunnallistekniikan, kaapeloinnin että haastavien kohteiden maanrakennusurakoista. Asiakas ostaa aina loppupeleissä oikein ja hyvin tehdyn työn.

Projekteissa keskeistä on hahmottaa rakennettava kokonaisuus ja tehdä työt kerralla oikein ja oikeassa järjestyksessä. Henkilökunta, jolla on monipuolinen kokemus erilaisista kohteista, omaa kokonaisnäkemystä tehokkaan työntekemisen lisäksi. Laatu syntyy tiimin ammattitaitoisesta tekemisestä, jokaisen työpanoksesta. Siksi ohjenuoramme jokaisen ammattilaisen työntekoon on ajatus: ”Tee työsi niin hyvin, että asiakas haluaa juuri sinut myös seuraavalle työmaalle.”

Nykyisessä markkinatilanteessa korostuu myös kyky toimia verkostoissa sekä työmailla eri toimijoiden että tilaajan kanssa. Olemme ketterä ja osaava alihankkijakumppani, joka hahmottaa projektikokonaisuudet. Kykenemme kommunikoimaan ja meillä on muutosvalmiutta myös projektin aikana tarvittaessa. Infra ry:n jäsenyys jo 70-luvulta lähtien kertoo halustamme olla mukana kehittämässä toimialaa eteenpäin.

Pasi Asikainen, tj.

Yritys